Lots of missing data

log in

Advanced search

Message boards : Science : Lots of missing data

Author Message
Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 175,522
RAC: 55
Total hours: 81,128
Message 723 - Posted: 31 Oct 2012, 19:58:54 UTC

I have 3 computers "crunching" WUProp...


1. ID: 36753 (Intel Pentium M 1.73GHz)
That's the first computer I attached here, it's running 24/7 most of the time and it cruched over 1000 WUs by now. Still it's not available in "my computers" on the results page and also you can't select an Intel Pentium M 1.73GHz.


2. ID: 36771 AMD Athlon 64 X2 5600+
This machine is crunching Milkyway on it's HD3850 and SETI on CPU.

When I select the GPU on the results page, I don't find it's results (it's running ati14ati and 2 WUs at once).

When I select the CPU, I find "MilkyWay@Home (ati14ati)", when I click on the graph, I'm even pretty sure that it's my computer since you can see when it's turned off in the night (the times when it's on and off are pretty much right).

So why are the runtimes for the GPU missing? They are a lot more important than the 0 CPU-hours for a GPU task.

Reporting SETI tasks seem to work currently for this machine, but that needed also quite long time.


3. ID: 36772 AMD Athlon XP 2000+
Eventually working or someone else has such machine crunching for SETI (and WUProp). I'm still getting the errors I reported here over 4 months ago and didn't receive an answer so far...
____________
.

Profile Ray_GTI-R
Send message
Joined: 25 Oct 12
Posts: 6
Credit: 346,471
RAC: 0
Total hours: 408,220
Message 724 - Posted: 1 Nov 2012, 1:09:24 UTC
Last modified: 1 Nov 2012, 1:12:27 UTC

Anyone who has spent that much time and care composing such a neat message obviously has genuine issues and deserves respect & attention here.

If it helps:-

1) see http://wuprop.boinc-af.org/hosts_user.php?userid=5856
2) some very interesting links. I agree with your problem.
3) haven't looked as that seems to be an ongoing issue

Question:- I don't understand why these issues are posted in "Science" when they are clearly related to websites and links? I know wuprop isn't ever science but aren't these issues specific to wuprop owner?

Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 175,522
RAC: 55
Total hours: 81,128
Message 725 - Posted: 1 Nov 2012, 20:46:08 UTC - in response to Message 724.
Last modified: 1 Nov 2012, 20:59:09 UTC

Question:- I don't understand why these issues are posted in "Science" when they are clearly related to websites and links? I know wuprop isn't ever science but aren't these issues specific to wuprop owner?

Well, I posted here, because these issues have direct influence on the results of this project, i.e the results are not complete and can't be viewed by others who might want to see infromation about these particular devices.
____________
.

Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Dictator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1224
Credit: 282,830
RAC: 192
Total hours: 482,269
Message 726 - Posted: 5 Nov 2012, 17:50:54 UTC - in response to Message 723.

1. Your computer is itendifyed as Intel Pentium M 740

2.The identification of the GPU failed. Please, visit this page

3. I ignore why WUProp application can't read client_state.xml.
____________

Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 175,522
RAC: 55
Total hours: 81,128
Message 727 - Posted: 5 Nov 2012, 19:46:36 UTC - in response to Message 726.

2.The identification of the GPU failed. Please, visit this page

Done.



1. Your computer is itendifyed as Intel Pentium M 740

OK, didn't know that. But why can't I select it like my other two computers when I look for "run time" (or "time between checkpoins" or "credit")? After fixing #2 I could immediately select my GPU, when looking for that.
____________
.

Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 175,522
RAC: 55
Total hours: 81,128
Message 728 - Posted: 6 Nov 2012, 11:52:32 UTC
Last modified: 6 Nov 2012, 12:02:12 UTC

A little update:

Results for GPU are displayed now, "MilkyWay@Home (ati14ati)" is available on the results page.


So the only issue, that's left would be with my laptop, the current state as I can see from here is:

- the host is available in My Computers (the normal BOINC page)

- the host is NOT available as "My Computer" on the project's results page; the results for "setiathome_enhanced" have not been updated since 48 hours ATM of this posting, the machine is running however 24/7 and returning 4-12 WUs a day depending on the type of WU.

- the host is NOT available on this page like the other two computers.


EDIT: now that I look, the graph for my Athlon XP 2000+ isn't up to date either. The machine is doing 2-5 WUs for Seti per day and is running 24/7 since months.
____________
.

Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 175,522
RAC: 55
Total hours: 81,128
Message 729 - Posted: 7 Nov 2012, 15:17:35 UTC - in response to Message 728.

Another update:

- the host is NOT available as "My Computer" on the project's results page; the results for "setiathome_enhanced" have not been updated since 48 hours ATM of this posting, the machine is running however 24/7 and returning 4-12 WUs a day depending on the type of WU.

- the host is NOT available on this page like the other two computers.

Finally the host is available on those pages! Don't know what triggered that now after so long time, but as long as it works...



EDIT: now that I look, the graph for my Athlon XP 2000+ isn't up to date either. The machine is doing 2-5 WUs for Seti per day and is running 24/7 since months.

Eventually working again too.

Thanks for help, let's hope everything will work OK from now on.
____________
.


Post to thread

Message boards : Science : Lots of missing data


Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2017 Sebastien