Errors with new App v4

log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Errors with new App v4

Previous · 1 · 2
Author Message
nanoprobe
   
Avatar
Send message
Joined: 20 Feb 13
Posts: 30
Credit: 346,443
RAC: 143
Total hours: 2,410,669
Message 1697 - Posted: 21 Sep 2013, 19:27:34 UTC - in response to Message 1696.

Done.

TYVM

Profile theharperdragon
 
Send message
Joined: 29 May 10
Posts: 4
Credit: 791,208
RAC: 145
Total hours: 566,281
Message 1698 - Posted: 21 Sep 2013, 19:41:33 UTC - in response to Message 1697.

Tried resetting the project - nothing ... detached and reattached - still getting computation errors.
BTW - thanks for resetting my quota!

Profile [SETI.Germany] Sutaru Tsureku (aka Dirk :-)
 
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 21
Credit: 101,173
RAC: 111
Total hours: 314,949
Message 1699 - Posted: 22 Sep 2013, 1:08:26 UTC

http://wuprop.boinc-af.org/workunit.php?wuid=32557075

There are problems with the validation of v4.04 results?

____________

Dr Who Fan
   
Avatar
Send message
Joined: 29 Jul 11
Posts: 116
Credit: 352,958
RAC: 271
Total hours: 353,724
Message 1700 - Posted: 22 Sep 2013, 1:40:52 UTC - in response to Message 1699.

Give it a little more time to validate. I have 3 pendings also.
According to Server status page:
Server software version: 22590
22 Sep 2013 1:25:03 UTC

Everything seems to be running except
work_generator_test -- Disabled

and
Database/file status:
State #
Results ready to send 3,647
Results in progress 8,792
Workunits waiting for validation 269
Workunits waiting for assimilation 7
Workunits waiting for deletion 0
Results waiting for deletion 0
Results waiting for analyse 61
Transitioner backlog (hours) 1

Only thing I can see possibly is Transitioner is about 1 hour behind and that the pending times area right around the time they do a site maintenance job.
____________

Profile wadnatze
 
Send message
Joined: 16 Apr 10
Posts: 4
Credit: 99,232
RAC: 0
Total hours: 106,590
Message 1703 - Posted: 22 Sep 2013, 22:17:49 UTC
Last modified: 22 Sep 2013, 22:18:12 UTC

I aborted wu_v4_1379769294_24597 after 50,599.52 sec Runtime on my Host ID 58939.
Today I crunched "Convector" on this Host, but no Time on my "Reported Data" for wuprop-badge, that's very unfortunate.

Regards, wadnatze

Previous · 1 · 2
Post to thread

Message boards : Number crunching : Errors with new App v4


Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2017 Sebastien