Posts by JayPi

log in
1) Message boards : News : Grid computing center (Message 5369)
Posted 10 Jul 2017 by Profile JayPi
This will happen also on physical Hosts running only GCC if other projects are suspended or have no WUs!
For example this Host: http://wuprop.boinc-af.org/results.php?hostid=86962
2) Message boards : Number crunching : validate errors ? (Message 4084)
Posted 27 Jul 2016 by Profile JayPi
I see that all my WUs are OK now.
3) Message boards : Number crunching : validate errors ? (Message 4064)
Posted 25 Jul 2016 by Profile JayPi
Many Computers from me have computation errors:
    <stderr_txt>
    No NVIDIA library found
    No ATI library found.
    11:20:11 (3336): called boinc_finish


These computers don't have a GPU. What can i do to resolve it?

4) Message boards : Number crunching : Missing hours (Message 3375)
Posted 1 Nov 2015 by Profile JayPi
Thanks for adding the new Project. I haven't seen that the name has changed from "TN-Grid Test Platform" to "TN-Grid Platform".
5) Message boards : Number crunching : Missing hours (Message 3371)
Posted 1 Nov 2015 by Profile JayPi
Since yesterday the hours from the project TN-Grid are missing. The project is still running, but the hours are always listed as "0.00". Other crunchers have the same. I stopped this project until the hours are listed again.
6) Message boards : Number crunching : Pending Hours... (Message 2714)
Posted 13 Mar 2015 by Profile JayPi
Since today, all my pending hours are gone to 0. I am still crunching a lot of workunits and there must be projects with more than 0 pending hours in the list.
7) Message boards : Number crunching : Entry in application list lost (Message 2372)
Posted 24 Sep 2014 by Profile JayPi
My applicarions are back in the list now.
8) Message boards : Number crunching : Entry in application list lost (Message 2350)
Posted 23 Sep 2014 by Profile JayPi
Since today the application "cgminer (Campaign #3) (for 20+GH/s ASICs)" for "Bitcoin Utopia" is lost in my application list. I'm crunching for this project since several weeks with more than 690 hours until now.

It seems that WUProp@Home has got an update today. Projects with no activity since 30 days are marked now. It is possible that my application was lost while this upgrade?
9) Message boards : News : Server mirgration (Message 1544)
Posted 31 Aug 2013 by Profile JayPi
On the server status page there seem all to be ok, but I can't upload WUs given out before the migration.
10) Message boards : Number crunching : WUProp Errors (Message 1323)
Posted 2 Jul 2013 by Profile JayPi
The WUs sent between 18:30 UTC and 20:30 UTC with Version Data collect version 3 v3.51 (nci) where erroneous.
After 20:30 UTC a new Version Data collect version 3 v3.52 (nci) was released and is running without errors now.

JayPi
11) Message boards : News : Application updated (Message 765)
Posted 18 Jan 2013 by Profile JayPi
Thank you for your quick solution. Now it seems to be ok, the WUs are still running and not finished immediatly with error.

JayPi
12) Message boards : News : Application updated (Message 762)
Posted 18 Jan 2013 by Profile JayPi
On my 3 Linux-Computers the WUs are now finish with errors. You can see the Results on my account.

JayPi




Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2020 Sebastien