Posts by STE\/E

log in
1) Message boards : Number crunching : PrimeGrid hours not posting (Message 6846)
Posted 16 days ago by Profile STE\/E
The new PPS-DIV app from Primegrid is also not registering here on WuProp.... seems no LLR app from Primegrid is recording hours now....


I was running PPS LLR Wu's not that long ago was getting Hr's here @ WuProp for them, I was getting my PPS LLR Badge over 10,000,000 Credits, weird not getting Hr's now ...
2) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6842)
Posted 16 days ago by Profile STE\/E
Right new app ...
3) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6838)
Posted 17 days ago by Profile STE\/E
New PrimeGrid app. It is also MT, like all of their other LLR apps now.

"Fermat Divisor Search PPS-DIV (LLR) -- "llrDIV""


PPS LLR (PPS, PPSE, MEGA, DIV) Looks like it will be included in with the rest of the PPS LLR App's so no new badge for the App ...
4) Message boards : Number crunching : Quchempedia invitation code ? (Message 6770)
Posted 29 Jul 2019 by Profile STE\/E
I haven't been able to get in either ...
5) Message boards : Number crunching : Badge upgrades thread (Message 6736)
Posted 18 Jun 2019 by Profile STE\/E
Thanks Conan ...
6) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6708)
Posted 31 May 2019 by Profile STE\/E
I have a RNA World Wu running for 7 day's now but Under the Active Projects it doesn't show RNA as being active, it did show up as being Active 1 day then went Inactive again. It shows Active in my Projects list though & I'm getting Hr's for it ...
7) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6703)
Posted 30 May 2019 by Profile STE\/E
What is the app name? WCG has had several apps with 'beta' in the name over the years.

There is an active WCG app called "Beta" with 1 task completed in the past 24 hours according to the link on the WUProp home page.


I received 1 Task New version of ACEMD v1.19 (cuda80) yesterday or the day before from them that erred outwith 0 run time


I think that's a GPU Grid app.


Yeah your right my mistake ...
8) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6701)
Posted 30 May 2019 by Profile STE\/E
What is the app name? WCG has had several apps with 'beta' in the name over the years.

There is an active WCG app called "Beta" with 1 task completed in the past 24 hours according to the link on the WUProp home page.


I received 1 Task New version of ACEMD v1.19 (cuda80) yesterday or the day before from them that erred outwith 0 run time
9) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6692)
Posted 28 May 2019 by Profile STE\/E
Lucky me ... :D

RNA World cmsearch VM (VirtualBox) 1.0.2 1
10) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6691)
Posted 28 May 2019 by Profile STE\/E
Crunching some of the RakeSearch for rank 10 Wu's now ...
11) Message boards : Number crunching : PRIVATE GFN Server Can't Connect or Attach to ? (Message 6667)
Posted 29 Apr 2019 by Profile STE\/E
Actually I don't think it was smartscreen causing the problem, I think it was something to do with having a browser window open to comcast. Once I closed that window everything seemed to work okay afer that ...
12) Message boards : Number crunching : News of Projects and Apps Starting and Ending... (Message 6664)
Posted 29 Apr 2019 by Profile STE\/E
All I'm getting is Download Errors ...

<core_client_version>7.14.2</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
WU download error: couldn't get input files:
<file_xfer_error>
<file_name>example_app_1547688075_220</file_name>
<error_code>-224 (permanent HTTP error)</error_code>
<error_message>permanent HTTP error</error_message>
</file_xfer_error>
</message>
]]>
13) Message boards : Number crunching : PRIVATE GFN Server Can't Connect or Attach to ? (Message 6656)
Posted 26 Apr 2019 by Profile STE\/E
Isolated to the one Windows 10 machine, I'd first look at Windows Defender and the smartscreen.exe process as culprits. That website might have gotten on a blacklist. Haven't delved into the 'improved' Windows Defender-firewall other than how to kill it. Maybe you already thought of this?

Took me a while, but I killed all unnecessary services to get a barebones Windows 10 OS under 700MB used RAM with BOINC and MSI running on startup.


Thanks, didn't find anything in Defender but when I turned off the smartscreen.exe the box connected to the GFN Project again & downloaded more work ... Thanks
14) Message boards : Number crunching : PRIVATE GFN Server Can't Connect or Attach to ? (Message 6654)
Posted 26 Apr 2019 by Profile STE\/E
Have 1 Box that was attached to the Private GFN Server Project, was running Wu's on it. Came home today & all the GPU Wu's had run & were waiting to report. I couldn't get them to report no matter what I did.

I aborted about 1000 of the finished GFN Wu's thinking maybe to many Wu's were ready to report but that did no good. So I reset the Project, still no good couldn't connect to the Project. So I detached the Box from the Project but still no good, box won't reattach to the Project.

My other box's are attached & running Wu's & can connect to the Project but not this one for some reason. I've stopped & restarted BOINC & restarted the computer but nothing works ... weird

I did install BOINC v7.14.2 yesterday on the Box but also on the other 2 Windows Box's, those other 2 are okay but their Win 7 Pro Box's while this one is a Win 10 Pro Box.

PBOYZTOYNP9873

2029 http://boincvm.proxyma.ru:30080/test4vm/ 4/25/2019 8:56:24 PM Sending scheduler request: To fetch work.
2030 http://boincvm.proxyma.ru:30080/test4vm/ 4/25/2019 8:56:24 PM Requesting new tasks for CPU and NVIDIA GPU
2033 http://boincvm.proxyma.ru:30080/test4vm/ 4/25/2019 8:56:52 PM Scheduler request failed: Failure when receiving data from the peer
2034 4/25/2019 8:56:52 PM Project communication failed: attempting access to reference site
2035 4/25/2019 8:56:53 PM Internet access OK - project servers may be temporarily down.
15) Message boards : Number crunching : Oddness setting up Gerasim account (Message 6650)
Posted 24 Apr 2019 by Profile STE\/E
Gerasim Einstein are very similar, it took me a long time to figure out my way around both Projects ...
16) Message boards : Number crunching : Badge upgrades thread (Message 6647)
Posted 22 Apr 2019 by Profile STE\/E
silently it flipped from to


It woke me up it was so loud ... lol
17) Message boards : Number crunching : LHC@Home Theory Native ??? (Message 6645)
Posted 21 Apr 2019 by Profile STE\/E
Simple answer is I DON'T KNOW but whatever I did it worked as I'm running the Wu's so it doesn't matter if i know or not does it ...
18) Message boards : Number crunching : LHC@Home Theory Native ??? (Message 6643)
Posted 21 Apr 2019 by Profile STE\/E
Well whatever I did it possibly seems to have worked. For the heck of it I tried to get some work & the project gave me 2 WU's & they are running now past the 30 second mark anyway. Their up to 10% done so I assume their going to stay running ... Thanks for the help even if I didn't know what I was doing something worked
19) Message boards : Number crunching : LHC@Home Theory Native ??? (Message 6642)
Posted 21 Apr 2019 by Profile STE\/E
Looks like you didn't start autofs service. Did you do cvmfs_config setup?


I have no idea what I started or didn't start. I really don't know anything about Linux or the commands needed to run certain things. I'm not worried if I run Theory Native or not, way to many commands & hoop jumping for me to worry about it, I thought there might be a simple solution but apparently not ...
20) Message boards : Number crunching : LHC@Home Theory Native ??? (Message 6640)
Posted 20 Apr 2019 by Profile STE\/E
lsof /var/lib/dpkg/lock-frontend... doesn't show or do anything when entered in the terminal

steve@pboyztoy99:~$ sudo wget https://lhcathome.cern.ch/lhcathome/download/default.local -O /etc/cvmfs/default.local
[sudo] password for steve:
--2019-04-20 14:11:25-- https://lhcathome.cern.ch/lhcathome/download/default.local
Resolving lhcathome.cern.ch (lhcathome.cern.ch)... 137.138.156.174
Connecting to lhcathome.cern.ch (lhcathome.cern.ch)|137.138.156.174|:443... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 191
Saving to: ‘/etc/cvmfs/default.local’

/etc/cvmfs/default. 100%[===================>] 191 --.-KB/s in 0s

2019-04-20 14:11:26 (6.42 MB/s) - ‘/etc/cvmfs/default.local’ saved [191/191]

steve@pboyztoy99:~$ sudo cvmfs_config reload
steve@pboyztoy99:~$ cvmfs_config probe
Probing /cvmfs/atlas.cern.ch... Failed!
Probing /cvmfs/atlas-condb.cern.ch... Failed!
Probing /cvmfs/grid.cern.ch... Failed!
Probing /cvmfs/cernvm-prod.cern.ch... Failed!
Probing /cvmfs/sft.cern.ch... Failed!
Probing /cvmfs/alice.cern.ch... Failed!
steve@pboyztoy99:~$


Next 20

Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2019 Sebastien