Posts by Alessandro Freda

log in
1) Message boards : Number crunching : Results: "Credit per day per core" problem (Message 4282)
Posted 5 Oct 2016 by Alessandro Freda
I'm looking at "Credit per day per core" statistics on all CPUs on many projects (I'm near to upgrade my PC and choose new HW) and the results seems unreliable because change from credible 4 digits values to incredible 6 digits values!
2) Message boards : Number crunching : No export stats updated since 6th December (Message 2508)
Posted 12 Dec 2014 by Alessandro Freda
On BoincStats can see zero credits in last 4 days:

http://boincstats.com/en/stats/98/project/detail/lastDays
3) Message boards : Number crunching : Raspberry Pi (Message 858)
Posted 8 Feb 2013 by Alessandro Freda
Do you see in the startup messages:
"[WUProp@Home] Found app_info.xml; using anonymous platform"[quote]

Yes, I see the anonymous message.

[quote]You may need to add in the app_info.xml (e.g. after the line <version_num>339</version_num>):

<platform>XXXXXXX</platform>

(what to put in place of XXXXXXX I can't say, somebody running similar system have to check (search for <platform>) in his client_state.xml)


Ok, found in client_state.xml and copy into app_info this line:

<platform>armv6l-unknown-linux-gnueabihf</platform>

and after boinc restart it works! :)
Thank you!
Now my rasPi run 4 WUs (3 nci) and 1 full CPU, attached to 5 different projects (radioactive, QCN, asteroids, albert and WUprop), good job for a 5-watt-PC.

4) Message boards : Number crunching : Raspberry Pi (Message 848)
Posted 7 Feb 2013 by Alessandro Freda
Binaries: https://github.com/dcarrion87/boinc-rpi/raw/master/bin/wuprop-armv6l.tar.gz

I've uncompress this file in the correct path, but updating the project continue to see this message:

Host Project Date Message raspberrypi WUProp@Home 07/02/2013 22.51.22 update requested by user raspberrypi WUProp@Home 07/02/2013 22.51.25 Sending scheduler request: Requested by user. raspberrypi WUProp@Home 07/02/2013 22.51.25 Requesting new tasks for CPU raspberrypi WUProp@Home 07/02/2013 22.51.38 Scheduler request completed: got 0 new tasks raspberrypi WUProp@Home 07/02/2013 22.51.38 Message from server: This project doesn't support computers of type armv6l-unknown-linux-gnueabihf

Notice: I'm using BOINC 7.1.0 with mods from QCN for the nci process.
5) Message boards : Number crunching : Raspberry Pi (Message 803)
Posted 27 Jan 2013 by Alessandro Freda
Sorry for late .... reading all post seems that is going out an official client for Raspbian ?
My Raspberry is already attached so I think that when it will become available i'll see a fourth WU running together the QCN + Radioactive + Asteroids ones ?
6) Message boards : Number crunching : Raspberry Pi (Message 759)
Posted 3 Jan 2013 by Alessandro Freda
Hello,

After running BOINC with QCN and Radioactive@home projects on a Raspberry Pi, I see the ARM application for WUprop, but after the attach got this error:

Host Project Date Message raspberrypi http://wuprop.boinc-af.org/ 03/01/2013 1.19.57 Master file download succeeded raspberrypi http://wuprop.boinc-af.org/ 03/01/2013 1.20.02 Sending scheduler request: Project initialization. raspberrypi http://wuprop.boinc-af.org/ 03/01/2013 1.20.02 Requesting new tasks for CPU raspberrypi WUProp@Home 03/01/2013 1.20.15 Scheduler request completed: got 0 new tasks raspberrypi WUProp@Home 03/01/2013 1.20.15 Message from server: This project doesn't support computers of type armv6l-unknown-linux-gnueabihf


I'm run a custom QCN version of BOINC (7.1.0)
If the admins needs, I can test a WUprop raspbian application.
7) Message boards : Number crunching : GPU bad identification (Message 612)
Posted 22 Sep 2011 by Alessandro Freda
About one of my desktop hosts can't find the correct GPUs, so I've set the closest:

Host ID Domain name BOINC identification WUProp identification
22289 BGE155160 ATI Radeon HD 2300/2400/3200 (RV610) ATI Mobility Radeon HD 4200

while GPU-Z show:
ATI Radeon HD 4200 (RS880) 55nm, 256Mb DDR2


8) Message boards : Number crunching : 2.36 hold an annoying network bug ? (Message 466)
Posted 17 Feb 2011 by Alessandro Freda
Seems that all my PCs attached to this project start network problems after running the 2.36 tonight.

symptoms:
1) firefox show a blank page instend his home
2) BOINC cannot connect to the net
3) many others network related problems (local LAN and internet)

detaching WUprop all problem disappear.

See also BOINC logs here:
http://www.boincitaly.org/forum/boinc-helpdesk/63609-help-problema-connessione.html#63609




Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2017 Sebastien