HTTP internal server error

log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : HTTP internal server error

Author Message
Profile Saenger
   
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 71
Credit: 253,293
RAC: 51
Total hours: 299,825
Message 1350 - Posted: 13 Jul 2013, 16:52:13 UTC
Last modified: 13 Jul 2013, 16:52:28 UTC

I only get this with my recently finished WU:

Sa 13 Jul 2013 18:47:26 CEST | WUProp@Home | update requested by user Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | [sched_op] Starting scheduler request Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | Sending scheduler request: Requested by user. Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | Reporting 1 completed tasks Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | Requesting new tasks for CPU Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | [sched_op] CPU work request: 1.00 seconds; 0.00 devices Sa 13 Jul 2013 18:47:29 CEST | WUProp@Home | [sched_op] NVIDIA work request: 0.00 seconds; 0.00 devices Sa 13 Jul 2013 18:47:31 CEST | WUProp@Home | Scheduler request failed: HTTP internal server error Sa 13 Jul 2013 18:47:31 CEST | WUProp@Home | [sched_op] Deferring communication for 11 min 38 sec Sa 13 Jul 2013 18:47:31 CEST | WUProp@Home | [sched_op] Reason: Scheduler request failed


According to the server status page the scheduler should be up and running. What's the problem?
____________
Grüße vom Sänger

Dr Who Fan
     
Avatar
Send message
Joined: 29 Jul 11
Posts: 145
Credit: 449,934
RAC: 160
Total hours: 548,764
Message 1352 - Posted: 13 Jul 2013, 17:25:40 UTC - in response to Message 1350.

+1
I am seeing same thing
____________

Profile Saenger
   
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 71
Credit: 253,293
RAC: 51
Total hours: 299,825
Message 1353 - Posted: 13 Jul 2013, 17:26:21 UTC

-1, here's everything's fine again :)

Thanks Sebastien!
____________
Grüße vom Sänger


Post to thread

Message boards : Number crunching : HTTP internal server error


Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2018 Sebastien