Application updated

log in

Advanced search

Message boards : News : Application updated

1 · 2 · 3 · 4 . . . 7 · Next
Author Message
Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Project administrator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1145
Credit: 274,385
RAC: 40
Total hours: 459,265
Message 761 - Posted: 18 Jan 2013, 17:31:24 UTC

I made some changes to the application in order to implement a badge.
The badge will be assigned based on the number of applications for which you have returned data and the number of hours run on these applications.
I will post more informations in a few days.
____________

Profile JayPi
   
Send message
Joined: 8 Oct 11
Posts: 11
Credit: 1,514,111
RAC: 1,263
Total hours: 3,609,921
Message 762 - Posted: 18 Jan 2013, 18:57:47 UTC

On my 3 Linux-Computers the WUs are now finish with errors. You can see the Results on my account.

JayPi

Profile Jeff17
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 12
Credit: 1,306,579
RAC: 262
Total hours: 1,854,901
Message 763 - Posted: 18 Jan 2013, 19:03:51 UTC - in response to Message 762.

I have the same problem. It looks like the new app requires a newer version of GLIBC than RedHat Linux provides.
____________

Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Project administrator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1145
Credit: 274,385
RAC: 40
Total hours: 459,265
Message 764 - Posted: 18 Jan 2013, 19:13:52 UTC

I released a new version compiled with an older version of GLIBC.
____________

Profile JayPi
   
Send message
Joined: 8 Oct 11
Posts: 11
Credit: 1,514,111
RAC: 1,263
Total hours: 3,609,921
Message 765 - Posted: 18 Jan 2013, 20:06:58 UTC - in response to Message 764.

Thank you for your quick solution. Now it seems to be ok, the WUs are still running and not finished immediatly with error.

JayPi

Profile Jeff17
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 12
Credit: 1,306,579
RAC: 262
Total hours: 1,854,901
Message 766 - Posted: 18 Jan 2013, 22:19:06 UTC - in response to Message 765.

Thanks, new build is working for me as well. Just returned first completed WU.
____________

Profile Conan
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 302
Credit: 610,515
RAC: 325
Total hours: 1,196,376
Message 767 - Posted: 19 Jan 2013, 11:02:37 UTC
Last modified: 19 Jan 2013, 11:10:05 UTC

My Linux works fine

However ALL work units on my Windows computers are constantly failing with the error message "Access is denied"


This is the full error message

<message>
couldn't start CreateProcess() failed - Access is denied. (0x5): -148
</message>

Conan
____________

Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Project administrator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1145
Credit: 274,385
RAC: 40
Total hours: 459,265
Message 768 - Posted: 19 Jan 2013, 12:57:21 UTC - in response to Message 767.

Did you use Norton as antivirus?
____________

Profile STE\/E
         
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 338
Credit: 2,960,109
RAC: 1,112
Total hours: 15,784,156
Message 769 - Posted: 19 Jan 2013, 13:22:12 UTC - in response to Message 768.
Last modified: 19 Jan 2013, 13:34:34 UTC

Will the Badges be Retroactive or only for work going forward ??? Thanks
____________

Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Project administrator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1145
Credit: 274,385
RAC: 40
Total hours: 459,265
Message 770 - Posted: 19 Jan 2013, 13:31:34 UTC - in response to Message 769.

The badge won't be retroactive.
____________

Profile STE\/E
         
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 338
Credit: 2,960,109
RAC: 1,112
Total hours: 15,784,156
Message 771 - Posted: 19 Jan 2013, 13:35:24 UTC

Bummer .. :)
____________

Profile Conan
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 302
Credit: 610,515
RAC: 325
Total hours: 1,196,376
Message 772 - Posted: 19 Jan 2013, 23:26:13 UTC - in response to Message 768.

Did you use Norton as antivirus?


No, I don't use Norton anti-virus software.

I use Trend Micro, but could not find anything to say it was blocking it.

The main executable file had been removed from the projects folder and the new executable was not downloaded into the projects folder as only the cache file was in the wuprop folder.

I tried a reset last night but nothing changed so I detached and re-attached this morning and now all is working again with the new App downloading and is now running.

So don't know what the issue was but it seems that in switching from one version the next cleaned out the old file but did not download the new file.

Conan
____________

Profile Conan
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 302
Credit: 610,515
RAC: 325
Total hours: 1,196,376
Message 777 - Posted: 20 Jan 2013, 11:41:00 UTC - in response to Message 772.
Last modified: 20 Jan 2013, 11:43:22 UTC

Did you use Norton as antivirus?


No, I don't use Norton anti-virus software.

I use Trend Micro, but could not find anything to say it was blocking it.

The main executable file had been removed from the projects folder and the new executable was not downloaded into the projects folder as only the cache file was in the wuprop folder.

I tried a reset last night but nothing changed so I detached and re-attached this morning and now all is working again with the new App downloading and is now running.

So don't know what the issue was but it seems that in switching from one version the next cleaned out the old file but did not download the new file.

Conan


Well it looks like I spoke too soon.

3 work units processed fine with no errors and were validated.

Then the same muck started again, with the same error, failing on 8 work units then reached its limit on failed work units.

So I detached and re-attached twice due to the fact that it worked for me before but not this time as I now have the message that I have reached my daily quota of 2 tasks on this host and I can't have any more.

I wont know if the Detach and re-attach worked till I can get some work sent to me again.

See this WU as an example.

The computer is an AMD Phenom 955 @3.2 GHz running Windows XP 32 bit with Trend Micro anti-virus which is not blocking this programme.

It has been working with no problems or errors for many months so I have only had problems with this new application.

Conan
____________

Profile [AF>WildWildWest]Sebastien
   
Project administrator
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 1145
Credit: 274,385
RAC: 40
Total hours: 459,265
Message 779 - Posted: 20 Jan 2013, 18:07:26 UTC - in response to Message 777.

The message couldn't start CreateProcess() failed - Access is denied. (0x5): -148 indicates that the BOINC client can not launch the application.
Usually this is due to an anti-virus or firewall.
____________

Profile Pooh Bear 27
 
Avatar
Send message
Joined: 22 Jan 13
Posts: 92
Credit: 530,583
RAC: 276
Total hours: 1,080,450
Message 784 - Posted: 25 Jan 2013, 22:24:24 UTC
Last modified: 25 Jan 2013, 22:24:54 UTC

I guess I do not understand the Badge list, nor the Reported Data on my account.

So what I am asking is how much work is needed to gain badges (the chart is very confusing) and what does the Reported Data numbers mean since there is no header to that column?

Thanks.

Profile STE\/E
         
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 338
Credit: 2,960,109
RAC: 1,112
Total hours: 15,784,156
Message 785 - Posted: 25 Jan 2013, 22:32:06 UTC
Last modified: 25 Jan 2013, 22:49:29 UTC

Where is this Badge List ... ???

EdIT: I found it & your right, it's about the most confusing Badge List I've ever seen ... O_o
____________

Profile Conan
     
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 302
Credit: 610,515
RAC: 325
Total hours: 1,196,376
Message 786 - Posted: 25 Jan 2013, 22:50:10 UTC - in response to Message 785.

Where is this Badge List ... ???


Front Page under "Statistics" link.

Conan

And I can't work it out either, do I need 20 x 100 hours to gain a Bronze badge?
____________

Link
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 12
Posts: 36
Credit: 171,252
RAC: 32
Total hours: 79,325
Message 787 - Posted: 25 Jan 2013, 23:11:21 UTC - in response to Message 785.

EdIT: I found it & your right, it's about the most confusing Badge List I've ever seen ... O_o

If that was just the list, that is confusing... a real explanation of how it works would be indeed nice... also what are the numbers displayed under "Reported data" in our accounts.
____________
.

Profile Coleslaw
     
Avatar
Send message
Joined: 11 Apr 10
Posts: 158
Credit: 4,132,055
RAC: 1,667
Total hours: 7,014,982
Message 788 - Posted: 26 Jan 2013, 4:02:01 UTC
Last modified: 26 Jan 2013, 4:13:09 UTC

My interpretation is that you need 20 apps to reach 100 hours to get the first badge. Currently I have 18 apps that meet this requirement. My guess is that when two more reach it, I will have the first possible badge.

Could we get the badges to show up under our Team lists and under the Participants Statistics list?

And will these badges show up in the message boards under our names?

Profile STE\/E
         
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 338
Credit: 2,960,109
RAC: 1,112
Total hours: 15,784,156
Message 789 - Posted: 26 Jan 2013, 7:57:13 UTC - in response to Message 788.

So somebody could actually run up 5 million Credits here at WUProp but never get a Badge because they didn't run the right Apps ???
____________

1 · 2 · 3 · 4 . . . 7 · Next
Post to thread

Message boards : News : Application updated


Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2017 Sebastien