Hours went missing

log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Hours went missing

Author Message
Werinbert
     
Send message
Joined: 9 May 13
Posts: 96
Credit: 728,337
RAC: 285
Total hours: 2,564,517
Message 1265 - Posted: 31 May 2013, 11:56:29 UTC

I ran a bunch of Sudoku WUs a week or so ago to achieve 101.03 hours.

I am now running a bunch more and check the WUProp page. It now says that I have run only 66 hours. What happend to my hours?????!?!?!?!?!?!

Werinbert
     
Send message
Joined: 9 May 13
Posts: 96
Credit: 728,337
RAC: 285
Total hours: 2,564,517
Message 1267 - Posted: 31 May 2013, 13:15:37 UTC
Last modified: 31 May 2013, 13:23:04 UTC

<mis-posted>

Profile STE\/E
           
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 659
Credit: 3,918,375
RAC: 467
Total hours: 20,464,726
Message 1282 - Posted: 9 Jun 2013, 15:55:10 UTC

I reported 200 Hr's of SLinCA Wu's & I was credited only 55 Hr's ... Nice how you have to run 1000 Hr's to get 250 Hr's Credited on some of these App's ...
____________
https://signature.statseb.fr/sig-1323.png
https://stats.free-dc.org/badgesbanner.php?cpid=13a87c3a303bcdca4ba0ed600daebb6b

Werinbert
     
Send message
Joined: 9 May 13
Posts: 96
Credit: 728,337
RAC: 285
Total hours: 2,564,517
Message 1283 - Posted: 9 Jun 2013, 16:42:58 UTC

I know some of the problem is due to apps that steal cpu time from other active apps. Such as CAS (bug when suspending), EDGeS (pure theft, won't run anymore), and others that have poorly writen wrappers.

Profile [SG-FC] dingdong
     
Send message
Joined: 14 Apr 10
Posts: 16
Credit: 2,078,967
RAC: 472
Total hours: 5,093,909
Message 1488 - Posted: 3 Aug 2013, 14:42:14 UTC - in response to Message 1283.

I miss about 300h of wcg - say no to schistosoma, they came out yesterday evening. Most WUs are granted, a few are pending, but WuProp has no progress there. What's wrong?

[SG-FC]shka
   
Send message
Joined: 1 Jan 11
Posts: 3
Credit: 1,060,982
RAC: 0
Total hours: 1,899,282
Message 1489 - Posted: 3 Aug 2013, 15:17:15 UTC
Last modified: 3 Aug 2013, 15:17:35 UTC

Same here.
It is caused by new SN2S-App - VINA (same as for FAAH). Wuprop-db needs an update.

Profile Coleslaw
         
Avatar
Send message
Joined: 11 Apr 10
Posts: 182
Credit: 8,328,451
RAC: 1,085
Total hours: 19,992,611
Message 1490 - Posted: 3 Aug 2013, 15:51:40 UTC

The SN2S and FAAH VINA apps are indeed new apps. However, they should not be merged with the old. WCG has stated that the FAAH apps may switch depending on the targets and they run very different. Therefore it is handy to keep stats on both. Two different apps, two different stats. As stated in other threads, WUProp badges are based on apps, not sub projects.
____________

Profile skgiven
       
Avatar
Send message
Joined: 7 Sep 10
Posts: 453
Credit: 945,109
RAC: 0
Total hours: 2,101,570
Message 1491 - Posted: 3 Aug 2013, 20:39:59 UTC - in response to Message 1490.
Last modified: 3 Aug 2013, 20:59:58 UTC

Whatever app its supposed to be, it's still not being recorded by WUProp; I'm sure I've uploaded at least 10h but the runtime for my "World Community Grid Say No to Schistosoma" app hasn't increased all day, and there hasn't been a new app added, yet.

The WU properties just say Say No to Schistosoma 6.20.

The slot says AutoDockVina64.exe


- The Activity for Computer isn't working at present (maybe maintenance or a problem).

Profile skgiven
       
Avatar
Send message
Joined: 7 Sep 10
Posts: 453
Credit: 945,109
RAC: 0
Total hours: 2,101,570
Message 1492 - Posted: 4 Aug 2013, 11:57:09 UTC - in response to Message 1491.

World Community Grid Say No to Schistosoma 3,002.83 0.00 04 August 2013 07:34:51...
World Community Grid Say No to Schistosoma 3,199.82 15.98 04 August 2013 12:03:17
World Community Grid Say No to Schistosoma 3,201.10 16.43 04 August 2013 12:11:53
World Community Grid Say No to Schistosoma 3,213.88 16.22 04 August 2013 12:51:44

Profile [SG-FC] dingdong
     
Send message
Joined: 14 Apr 10
Posts: 16
Credit: 2,078,967
RAC: 472
Total hours: 5,093,909
Message 1493 - Posted: 4 Aug 2013, 11:59:48 UTC - in response to Message 1492.

Thx!

Profile Conan
       
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 579
Credit: 1,194,207
RAC: 189
Total hours: 3,434,248
Message 1786 - Posted: 21 Oct 2013, 12:14:04 UTC
Last modified: 21 Oct 2013, 12:15:00 UTC

I noticed that the new project Plagiarism@Home seems to have an issue with the collected hours.

My account was showing the correct amount of hours (at the time around 20 hours).

Now it showing just 11.60 Hours.

So I went and added all my 140 work units that I have processed into a spreadsheet to see what the actual hours were.

I get total run time of 84,501.57 seconds
This equals 23.47 Hours

So what has happened to all my hours?

They were there and now they are gone, 11.87 Hours or over 50% of the hour total has been wiped.

So I should have 23.47 Hours showing in my account, I would like them back please.

Project = Plagiarism@Home
Application = Web checker
Hours showing on account = 11.60
Actual Hours that were on account but now aren't = 23.47 Hours

Conan
____________

Profile Conan
       
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 579
Credit: 1,194,207
RAC: 189
Total hours: 3,434,248
Message 1787 - Posted: 21 Oct 2013, 21:04:29 UTC - in response to Message 1786.
Last modified: 21 Oct 2013, 21:04:46 UTC

I noticed that the new project Plagiarism@Home seems to have an issue with the collected hours.

My account was showing the correct amount of hours (at the time around 20 hours).

Now it showing just 11.60 Hours.

So I went and added all my 140 work units that I have processed into a spreadsheet to see what the actual hours were.

I get total run time of 84,501.57 seconds
This equals 23.47 Hours

So what has happened to all my hours?

They were there and now they are gone, 11.87 Hours or over 50% of the hour total has been wiped.

So I should have 23.47 Hours showing in my account, I would like them back please.

Project = Plagiarism@Home
Application = Web checker
Hours showing on account = 11.60
Actual Hours that were on account but now aren't = 23.47 Hours

Conan


Thank You, my hours have returned.

Conan
____________

Profile Conan
       
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 579
Credit: 1,194,207
RAC: 189
Total hours: 3,434,248
Message 2149 - Posted: 10 Apr 2014, 5:48:52 UTC
Last modified: 10 Apr 2014, 5:49:46 UTC

Earlier today I completed 4 Wildlife@Home Descriptor Collection (SURF) work units on 3 computers and none of the times have been added to WUProp@Home.

The times recorded by the project are
Run Time
2917.38 (Linux computer)
3071.53 (Linux computer)
2719.00 (Windows computer)
2141.00 (Windows computer)

CPU Time
2889.30 (Linux computer)
3034.93 (Linux computer)
5899.50 (Windows computer)
4540.17 (Windows computer)

All times in seconds.

However there is no record of the time in WUProp for the processing time.

Conan
____________

Profile Conan
       
Avatar
Send message
Joined: 28 Mar 10
Posts: 579
Credit: 1,194,207
RAC: 189
Total hours: 3,434,248
Message 2150 - Posted: 10 Apr 2014, 11:50:11 UTC - in response to Message 2149.
Last modified: 10 Apr 2014, 11:51:25 UTC

Earlier today I completed 4 Wildlife@Home Descriptor Collection (SURF) work units on 3 computers and none of the times have been added to WUProp@Home.

The times recorded by the project are
Run Time
2917.38 (Linux computer)
3071.53 (Linux computer)
2719.00 (Windows computer)
2141.00 (Windows computer)

CPU Time
2889.30 (Linux computer)
3034.93 (Linux computer)
5899.50 (Windows computer)
4540.17 (Windows computer)

All times in seconds.

However there is no record of the time in WUProp for the processing time.

Conan


It has taken a day to place the hours owing in 'pending', so it will just take a bit longer to get my hours added to my score.

Thanks

Conan
____________


Post to thread

Message boards : Number crunching : Hours went missing


Home | My Account | Message Boards | Results


Copyright © 2024 Sebastien